Vertex

Her kan der brændes masser af energi af, så koncentrationen er i top igen til næste time. Legetårnet har legeaktiviteter inde såvel som uden på, så legen kan forsætte hele vejen rundt om anlægget. Klatrehåndtag på ydersiden af trappen tilfører ekstra legeværdi og klatrevæggen på 1,40 m har ligeledes klatregreb og tilbyder en udfordrende opkravling til anlægget. Selv på stolperne findes der klatregreb, så børnene kan klatre hele vejen rundt om anlægget. Apex træner koordinationsevne og rumfornemmelse og understøtter flere af de mest populære lege blandt skolebørn som f.eks. tag-fat og jorden-er-giftig. Legen kan kulminere med en tur ned af rutsjegelænderne og under platformen kan børnene finde et hyggeligt legerum til en lille pause med vennerne.

Apex

ELE500002-3717

Apex

overflademont.

ELE500002-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE500002

Produkttype: ELEMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_ELE500002.JPG

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent