ELEMENTS™ Småbørns legestrukturer


Støt udviklingen hos de yngste med responsive legeløsninger

ELEMENTSTM Småbørn-serien er fleksible legeredskaber, der stimulerer barnets motorik og blidt opmuntrer de små til at udforske og lære gennem leg. De små børn kan blandt andet nyde sjove detaljer som huller, man kan kigge igennem, fingerlabyrinter, man kan føle sig frem i, vaskebrætter, man kan spille musik på, og rutsjebaner, der får det til at kilde i maven. Fysisk leg er afgørende for at understøtte børns udvikling, og Småbørn-serien er en sikker verden for de yngste børn at bevæge sig ud i.

Småbørn-sortimentet er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til småbørn. Det er udstyret med en række læringspaneler, der stimulerer barnets fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. 


KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad helt små børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.

Dermed kan du få netop de legeredskaber, der passer perfekt til dine brugeres behov. Spændingen ved legetårnene gør det endnu sjovere for de yngste. Når de er hævet over jorden, træner de deres rumfornemmelse. De store platforme på konstruktionerne giver børnene mulighed for at lege sammen og samtidig udvikle deres sociale færdigheder. Når de udvikler deres motorik og lærer at stole på den, så bliver børnene stærke og får selvtillid, hvilket giver dem lyst til at deltage i legen og interagere med deres venner. 

ELEMENTSTM Småbørn-serien er med til at udvikle børnenes færdigheder, der forbereder dem til børnehaven, skolen og livet i det hele taget.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.