Eventyrer

Eventyreren med sit finurlige udseende og en lang række legeaktiviteter er enormt attraktivt for spædbørn og småbørn. De vender tilbage igen og igen takket være den eventyrlige natur af de mange legemuligheder. Hoppende og robuste stigninger, kravlen i tunnelerne og den responsive membranbro udvikler alle tværkoordination og balancefærdigheder. Broen bygger knogletæthed, når børn hopper. Mange legepaneler og dejlige rolige hjørner til en pause fra intens leg tilføjer udforskende elementer til at træne færdigheder og logisk tankegang. De mange sensoriske legefunktioner tilbyder noget for enhver smag. Den svingende hængekøje tilbyder også en pause. De spændende rutschebaner er belønningen for at klatre op, og der oprettes en løkke af leg, så alle kan løbe op og glide ned.


PCE400100-CUSTOM

Adventurer

Overflademontage

PCE400100-0002

Adventurer

PCE400100-0602

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE4001

Produkttype: ELEMENTS™ Småbørn

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent