Globetrotter

Globetrotter tilbyder en uimodståelig legetur for yngre børn. Takket være den rige variation i aktiviteter, har børnene nye opdagelser at gøre, gang på gang. Det brede udvalg af spændende sensoriske aktiviteter stimulerer barnets udvikling. Sandskeer, gearhjul, musikpaneler og drejeborde er gode elementer der får børnene til at koncentrere sig om leg. Derudover kan de lege fra begge sider af panelerne og stimulere sociale færdigheder såsom at tage tur på skift. En række tiltalende fysiske aktiviteter træner motoriske færdigheder som krydskoordinering og balance: En lille tunnel og rutschebane udgør begyndelsen og slutningen af Globetrotter. Hoppe, svajende legebegivenheder i hængekøjen, og på broen træner balance og tværkoordination. Det er sjovt at hoppe hinanden, og det træner forståelsen af årsag og virkning.


PCE200300-CUSTOM

Globetrotter

PCE200300-0602

Globetrotter

Overflademontage

PCE200300-0002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE2003

Produkttype: ELEMENTS™ Småbørn

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent