×

Fejl

Thumbnail for "/home/kompan.dk/public_html/media/com_redshopb/images/originals/products/5201-5300/pce2005-cad2-en-5299.png" was not created because of "Length of either side cannot be 0 or negative, current size is 0x0"
Pioneer

Pioneer

Pioner er en inkluderende legerejse, der får børn til at sige wow. Takket være den rige variation af legeaktiviteter, kommer børn tilbage igen og igen. En rampe fører gennem varierede taktile legebegivenheder til en enorm platform med to rutschebane. Dette giver adgang til et forhøjet niveau. Fra den anden ende af legestrukturen findes en tilgængelig trappe op til platformen. I jordoverfladen er der en hængekøje, et skrivebord til sandleg, musikpanel og adskillige taktile og sjove funktioner. Talerør giver mulighed for sjov kontakt på tværs af strukturen. Alle disse aktiviteter træner barnets logiske tankegang og kreativitet. Pioners udvendige byder på tre hjørner til efterforskende leg og en pause fra rampens vildere handlinger. Gennemsigtigheden i strukturen giver mulighed for kommunikation hele tiden.


PCE200500-CUSTOM

Pioneer

Overflademontage

PCE200500-0002

Pioneer

PCE200500-0602

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCE2005
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
1027 x 476 x 340 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
36

Balance
Climb
Pull
Push
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
Buede paneler : 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
69.90 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.