Pioneer

Pioner er en inkluderende legerejse, der får børn til at sige wow. Takket være den rige variation af legeaktiviteter, kommer børn tilbage igen og igen. En rampe fører gennem varierede taktile legebegivenheder til en enorm platform med to rutschebane. Dette giver adgang til et forhøjet niveau. Fra den anden ende af legestrukturen findes en tilgængelig trappe op til platformen. I jordoverfladen er der en hængekøje, et skrivebord til sandleg, musikpanel og adskillige taktile og sjove funktioner. Talerør giver mulighed for sjov kontakt på tværs af strukturen. Alle disse aktiviteter træner barnets logiske tankegang og kreativitet. Pioners udvendige byder på tre hjørner til efterforskende leg og en pause fra rampens vildere handlinger. Gennemsigtigheden i strukturen giver mulighed for kommunikation hele tiden.


PCE200500-CUSTOM

Pioneer

Overflademontage

PCE200500-0002

Pioneer

PCE200500-0602

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCE2005

Produkttype: ELEMENTS™ Småbørn

Produktgruppe: ELEMENTS™ Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent