Parkour legeplads med KOMPAN Galaxy


Urban legeplads, der giver tweens og teenagere lyst til at lege og udøve parkour

GALAXY™ er verdens første løsning, der har bevæget sig væk fra de traditionelle legetårne og stolpe- og platformssystemer og i stedet tilbyder fri leg med indbyggede aktiviteter, der er fleksible og dynamiske. Det er også det første design til fri leg, der kan bruges af alle uanset deres færdigheder. Legepladsredskaberne inkluderer blandt andet vipperør, legeskal, klatreplader, net og meget mere, der er med til at udfordre børn og barnlige sjæle.

For ikke så længe siden anså tweens og ikke mindst teenagere en legeplads for et sted for deres yngre søskende og ikke et sted, hvor de selv kunne hygge sig – og det var der en god grund til. Der var ikke rigtig nogle produkter på markedet, der tilbød sjove og spændende oplevelser til teenagere og tweens.



Men GALAXYTM har ændret den måde, som børn leger på, og tilmed udfordret de traditionelle forestillinger, om, hvordan legeredskaber skal se ud. Det ligner ikke traditionelle legeredskaber, og det appellerer til børn som ellers mener, at de er for store til at lege. GALAXY er konstrueret så børns balance- og koordinationsevne udfordres på en sjov og anderledes måde.

GALAXYTM bruges ofte som en krydsning mellem KOMPAN legepladser og fitnessområder. Og designets smukke kurver og lette udtryk gør GALAXY™ til en favorit blandt arkitekter og byudviklere verden over. Serien betragtes som ophavet til moderne legepladsdesign.