Legeplads for tweens og teenagere - KOMPAN Galaxy


Den moderne legeplads

For ikke så længe siden anså tweens og ikke mindst teenagere en legeplads for et sted for deres yngre børn og ikke et sted, hvor de selv kunne hygge sig – og det var der en god grund til. Der var ikke rigtig nogle strukturere og redskaber på markedet, der tilbød sjove og spændende oplevelser til teenagere og tweens.

For at imødekomme behovet gik KOMPANs designere i tænkeboks for at finde ud af hvordan man kunne skabe tiltrækkende legepladser for teenager og tweens. GALAXY™ er verdens første løsning, der har bevæget sig væk fra de traditionelle legetårne og stolpe- og platformssystemer og i stedet tilbyder fri leg med indbyggede aktiviteter, der er fleksible og dynamiske. Serien af redskaber er virkeligheden meget mere sammenlignelig med parkour redskaber og parkour legepladser. GALAXY™ fra KOMPAN byder på moderne og urban leg og giver helt nye muligheder for at skabe en mere urban legeplads til de ældre børn.

 


Det gennemsigtige design kombineret med smukke farver gør GALAXY til en favorit blandt arkitekter over hele verden. 

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel. Værdien af en legeplads er aldrig blevet forstået så meget før som nu.

Ønsker du at vide mere om vores produkter og servicer, så kontakt os i dag - vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Findes der kun de GALAXY produkter jeg kan se her?

Nej, bestemt ikke. Vores legestrukturer fra GALAXY-serien er meget fleksible, og kan konfigureres på mange forskellige måder i forskellige størrelser og farver. PET-komponenter tilbydes i farverne blå og lime, imens stolperne fås i seks forskellige farver.

 

Hvordan kan noget så aktivt være inkluderende?

Det kan ikke benægtes at GALAXY legestrukturerne tilskynder til fysisk leg som for eksempel klatring. Men undersiden er designet så kørestolsbrugere kan være tæt på venner og inkluderes i legen.

 

Hvorfor ruster GALAXY-strukturen ikke?

Vores stål er af høj kvalitet, som varmgalvaniseres. Hvis man vælger stolper med farve, bliver legestrukturen også pulverlarkeret.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.