Aldebaran

Denne skulpturelle konstellation repræsenterer en række udfordrende legeaktiviteter skabt af en fantastisk kombination af former og farver. Denne konstellation opmuntrer til mange spil og konkurrencer og tilbyder mange muligheder for klatring – på det vippende rør, den buede klatreplade eller Meteor Shower, hvor alting svajer og svinger. I begge ender af strukturen kan man hvile sig, mødes, observere og hænge ud på legeskallerne, på en topplaceret trekant eller i det skjulte rum under klatrevæggen. De svajende elementer træner barnets motoriske evner som smidighed, balance og koordination. Muskler bliver styrket, når de erobrer det vippende rør, stigernes snoede form er en udfordring for koordination såvel som logisk tænkning. Legeskallerne i begge ender er vidunderlige vippende mødesteder, der understøtter sociale og følelsesmæssige færdige som at vente på tur og socialisere sig.


Vælg Variant

Aldebaran

Blå

GXY941010-3717

Aldebaran

Blå, overflademont.

GXY941010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY941

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_GXY941.JPG

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent