Aldebaran

Denne skulpturelle konstellation repræsenterer en række udfordrende legeaktiviteter skabt af en fantastisk kombination af former og farver. Denne konstellation opmuntrer til mange spil og konkurrencer og tilbyder mange muligheder for klatring – på det vippende rør, den buede klatreplade eller Meteor Shower, hvor alting svajer og svinger. I begge ender af strukturen kan man hvile sig, mødes, observere og hænge ud på legeskallerne, på en topplaceret trekant eller i det skjulte rum under klatrevæggen. De svajende elementer træner barnets motoriske evner som smidighed, balance og koordination. Muskler bliver styrket, når de erobrer det vippende rør, stigernes snoede form er en udfordring for koordination såvel som logisk tænkning. Legeskallerne i begge ender er vidunderlige vippende mødesteder, der understøtter sociale og følelsesmæssige færdige som at vente på tur og socialisere sig.


Vælg Variant

Aldebaran

Blå

GXY941010-3717

Aldebaran

Blå, overflademont.

GXY941010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY941

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_GXY941.JPG

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent