Asterion II

Asterion II har en enorm vifte af legeaktiviteter, fra klatring, spinding, balance til rocking og svajen, alt sammen i et gennemsigtigt univers, der giver mulighed for leg med kammerater inde i og uden for strukturen. Asterion II er tilgængelig fra jordniveau for at alle evner kan være en del af legen. Spinneren hvirvler når børn bruger deres overkropsmuskler ved at skubbe og trække den i bevægelse. Spinningbevægelsen træner intenst følelsen af balance. Dette er især vigtigt for teenagere på grund af deres hurtige vækst. De mange lydhøre og stabile klatreaktiviteter træner tværkoordination. De giver også gode siddepladser for teenagere at mødes og tage en pause. Disse punkter er populære hos teenagere og tilskynder til vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder som følelsen af at høre til.

 


Vælg Variant

Asterion II

Lime

GXY948012-3717

Asterion II

Lime, overflademont.

GXY948012-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY948

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent