Asterope II

Alsidighed i leg og multifunktionalitet byder de ældre børn og teenagere velkommen i Asterope! Timer og dage med klatring, snorren, balance, svingen og gyngen - alt sammen i et gennemsigtigt univers, der giver mulighed for interaktion med kammerater gennem, ind og ud af strukturen. De mange, bevægende socialiserings- eller pausepunkter bidrager til Asteropes gentagne tiltrækning. Klatring, hoppen, snorren, svæveflyvning og gyngeaktiviteter træner i vid udstrækning de motoriske færdigheders ABC: Agility, Balance and coordination. Muskler styrkes af at klatre og holde fast i spinnere. Cardio opmuntres, når du løber eller skubber og trækker venner på spineren. Knogletætheden trænes, når du hopper fra banister barrer. Sociale og emotionelle færdigheder udvikles af de mange køkulturelle og socialiserende aktiviteter. Den logiske tænkning stimuleres på de roterende emner. Leg videre!

 


Vælg Variant

Asterope II

Lime

GXY952012-3717

Asterope II

Lime, overflademont.

GXY952012-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY952

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent