Kuma

Med sine finurlige vinkler og former tiltrækker KUMA eventyrlystne lege-udforskere i 6-12 års alderen. Den buede klatrevæg med farvepletter inviterer til en udfordrende klatretur til toppen. Herfra fører et håndtag hen til det hoppende legeskalssæde eller den svajende håndgangsbro. Den åbne trekantplade inviterer til en svingende klatretur op eller ned eller fungerer som et pænt sæde. Den brede vifte af aktiviteter som klatring, hop, sving og at hænge i arme og ben sikrer, at børn leger i lang tid, og at mange leger sammen. Kombinationen af at svaje, hoppe og klatre i KUMAen træner intenst barnets koordination, proprioception og balancesans, der alle er vigtige motoriske evner, man for eksempel bruger, når man navigerer i trafikken. De mange mødepunkter med hoppende, svajende sæder giver gode muligheder for socialt samvær og at vente på tur, der er færdigheder, der let læres, når man leger.


Vælg Variant

Kuma

Blå

GXY903010-3717

Kuma

Blå, overflademont.

GXY903010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY903

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent