Kuma

Kuma

Med sine finurlige vinkler og former tiltrækker KUMA eventyrlystne lege-udforskere i 6-12 års alderen. Den buede klatrevæg med farvepletter inviterer til en udfordrende klatretur til toppen. Herfra fører et håndtag hen til det hoppende legeskalssæde eller den svajende håndgangsbro. Den åbne trekantplade inviterer til en svingende klatretur op eller ned eller fungerer som et pænt sæde. Den brede vifte af aktiviteter som klatring, hop, sving og at hænge i arme og ben sikrer, at børn leger i lang tid, og at mange leger sammen. Kombinationen af at svaje, hoppe og klatre i KUMAen træner intenst barnets koordination, proprioception og balancesans, der alle er vigtige motoriske evner, man for eksempel bruger, når man navigerer i trafikken. De mange mødepunkter med hoppende, svajende sæder giver gode muligheder for socialt samvær og at vente på tur, der er færdigheder, der let læres, når man leger.


Farvemuligheder:

Kuma

Blå

GXY903010-3717

Kuma

Blå, overflademont.

GXY903010-5017

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
GXY903
Aldersgruppe: 
6+
Dimensioner LxBxH: 
723 x 281 x 265 cm
Brugergruppe: 
6 - 12
Antal brugere: 
17

Balance
Climb
Hang in arms
Pull
Sway
Socialize
Sensory
Wonder

Galvaniseret stål: 
Livstid
PUR komponenter: 
10 år
Galaxy connection ball: 
5 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
252.00 cm
Faldområde:
48.30 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.