Nereide

Nereide tiltrækker tweens og teenagere enorm megett. Dens varierede aktiviteter og rummelighed betyder, at alle kan være en del af legen på Nereide. Spinningaktiviteterne er sjove og træner de motoriske evners ABC for smidighed, balance og koordination. Følelsen af balance er grundlæggende for alle andre motoriske færdigheder og gør det muligt for mennesker at styre verden sikkert. I de tidlige teenageår har balancefølelsen behov for ekstra opmærksomhed på grund af den hurtige fysiske vækst. Spinnerne hvirvler rundt, når tweens bruger deres muskler og koordination til at rotere. For at skabe en jævn rotation på spinneren skal brugerne overveje tyngdekraften. Dette er fantastisk til forståelsen af rotationsprincipper. Spinneren har plads til små grupper, tilskynder til samarbejde og turn-take færdigheder.


Vælg Variant

Nereide

GXY937010-3717

Nereide

overflademont.

GXY937010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY937

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_GXY937

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent