Pollux

Med sin snurrende, svingende vinkler og former, tiltrækker POLLUX spændende balance i 6-15-årige. De skråtstillede spinnere inviterer mindre eller større grupper til at dreje, indtil de bliver svimmel - en yndlingsaktivitet blandt børn i skolealderen, der vil tiltrække dem igen og igen i lang tid. Den overhead-rocking-aktivitet og de svingende reb med UFO-skiver understøtter udviklingen af overkroppens styrke og samarbejde med kammerater, det er også sjovt for dem, der sidder på toppen, som bliver gynget. Rocking Tube giver en udfordrende stigning til de trekantede plader. Den store variation i snorre-, klatre-, svaje- og hængeaktiviteter træner barnets koordination og følelse af balance, som er vigtige motoriske færdigheder. Mødepunkterne tilskynder til samarbejde og køkultur, færdigheder, der nemt kan læres ved leg.

 


Vælg Variant

Pollux

Blå

GXY942010-3717

Pollux

Blå, overflademont.

GXY942010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY942

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_GXY942.JPG

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent