Regulus

Regulus' lyse farver og svingende og hoppende destinationer tiltrækker og imødekommer legende børn af alle evner. De skrå net gør det muligt at stå, sidde og ligge, og tager dermed højde for brugere af alle evner og et bredt aldersspænd. Alle net er sammenflettet, hvilket betyder, at børn kan føle de andre børns bevægelse når de klatrer. Den fysiske feedback, mødepunkter og gennemsigtighed af nettene understøtter sjovt, socialt leg i lang tid. Når børn klatrer, hopper og svajer i Regulus, træner de deres balance, proprioceptive sans og rumlige bevidsthed. Dette understøtter færdigheder, der er nødvendige til f.eks. at sidde stille på en stol og koncentrere sig.

 


Vælg Variant

Regulus

Blå

GXY939010-3717

Regulus

Blå, overflademont.

GXY939010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY939

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent