Rigel

Rigel har en fantastisk legsidighed. Tweens og teenagere vil føle sig tiltrukket af Rigels varierede, udfordrende stigning, balance og s´nurreaktiviteter. I de tidlige teenageår har balancefølelsen brug for træning på grund af den hurtige fysiske vækst. Spinneren hvirvler rundt, når børn kommer ind og sætter deres fulde kraft i at skubbe og trække den rundt. Dette træner følelsen af ​​balance. Det fremmer også en forståelse af rotationsprincipperne. Jacobsstigen er en udfordrende roterende stige, som kun ældre børn kan klare. Rigel er perfekt til socialisering af tweens med reb- og sædeindstillingerne i midten, der inviterer til møder.

 


Vælg Variant

Rigel

Blå

GXY936010-3717

Rigel

Blå, overflademont.

GXY936010-5017

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY936

Produkttype: GALAXY™

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent