GIANTS


Højder med WOW-effekt

Er der noget vildere end at lege syv eller ni meter op i luften? Vores skyhøje GIANTS er både imponerende og dominerende, der får alle til at sige wow! GIANTS på en legeplads kan sammenlignes med en skyskraber i en by. Men GIANTS er ikke kun for de vilde vovehalse, de er nemlig for alle. Alle platforme er designet med høj sikkerhed, der sørger for børn kan bevæge sig frit inden for trygge rammer. Tårnets plaforme er indrammet med gennemsigtige og tematiske paneler, der inspirerer børn til historiefortælling. Når børnene er nået til tops, kan de tage den spændende rutsjebane ned. 

GIANETS er lig med eventyr. De mange temaer kan tilpasses så de omfavner omgivelserne. De kan illustrere den lokale bys historie om et palads. Eller de kan understøtte temaer som jungle, oceanet, det kolde Antaktis eller rummet. Inspirerende temaer motiverer børn til leg og sjov. Vores gigantiske tårne vil tilskynde alle børn til udforskning.


Vores GIANTS er kendt for deres dominerende højder. De skyhøje tårne er ikke kun visuelle flotte, de kræver også en større fysisk indsats. Rutsjebanerne sørger for høj spænding, og så kilder det i maven som man suser ned ad dem. Leg op i højderne kan være både spændende og udfordrende på samme tid.

Udendørs leg er blandt de bedste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Begivenhederne i 2020 har understreget, hvad det vil sige at være uden det. Hvis der er noget positivt fra den globale lockdown, er det i erkendelsen af, hvad det betyder at komme ud og nyde livet og vigtigheden af frisk luft med hensyn til grundlæggende sundhed. Værdien af legepladsen er aldrig blevet forstået så meget.

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel. Værdien af en legeplads er aldrig blevet forstået så meget før som nu.

Ønsker du at vide mere om vores produkter og servicer, så kontakt os i dag - vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Hvor stærke er GIANTS?

Vores GIANTS er designet ud fra et sekskantet mønster. Stolperne er placeret i hvert hjørne, der tillader maksimal stabilitet og giver et rummeligt udseende. Tårnene understøttes med et sidetårn, der sørger for yderligere støtte.

 

Vi er vilde med GIANTS, men hvad hvis vi vil have vores eget tema?

Kontakt os så finder vi ud af det. Selvom vi har et fast sortiment, er vores design team stadig åbne for nye ideer. Vi elsker at være nyskabende og lytte til jeres drømme og behov, så vi sammen kan skabe den løsning der passer jer bedst.

 

Hvor mange børn kan der være på en GIANT?

Vores GIANTS fås i forskellige størrelser og konfigurationer. Vores materiale er testet for at sikre et højt sikkerhedsniveau. Det er vores erfaring, at legepladsaktiviteter har tendens til at være selvjusterende. Det betyder, at børn har en naturlig evne til at sprede sig, når de føler antallet af samlet børn ét sted bliver for ubehageligt.