ARCTIC GIANT

Udforsk bjergene, led efter fossiler og dyr og undersøg ishuler - arktis er en legeplads for ægte opdagelsesrejsende. Med flere adgangs- og udgangsmuligheder, der varierer i vanskelighed og højde, stimuleres og udfordres børn i skolealderen igen og igen. Den indre gennemsigtige klatrevæg øger spændingen når toppen skal nåes, og det føles som at bestige et bjerg! Plankebroen fører børnene fra det arktiske landskab til forskningsstationen, hvor der gemmer sig fossiler, værdifulde mineraler eller ædelmetaller som skal udforskes.

Jeg vil gerne lære mere

Produktnummer: KDSM_ARCTIC_GIANT_EN

Produkttype: GIANTS Konceptløsninger

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Side drawing
Plan drawing
Produkt picture CAD1
COM_REDSHOPB_FILE_ARCTIC

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent