Konceptløsning

Arctic GIANT

Cool og sjov

Kalder allle morgendagens forskere og eventyrere - det er tid til at gå opdagelse og udforske noget nyt...

Konceptløsning

Arctic GIANT

Udforsk bjergene, gå på jagt efter fossiler og dyr, og gå på opdagelse i isgrotterne - Arktis er en ren legeplads for sande opdagelsesrejsende.

Med flere adgangs- og udgangspunkter, der varierer i sværhedsgrad og højde, stimuleres og udfordres børn i skolealderen igen og igen.

Den indvendige gennemsigtige klatrevæg forstærker spændingen ved at nå toppen, hvilket efterligner oplevelsen og suset ved at bestige et bjerg.Plankebroen fører dig fra det arktiske landskab til polarforskningsstationen, hvor jagten på fossiler, værdifulde mineraler eller ædelmetaller kan begynde.

Konceptløsning

Konceptløsninger fra KOMPAN Design Studio er til inspiration, men kan sagtens danne grundlag for jeres egen unikke legeskulptur. Designteamet hos KOMPAN Design Studio kan omdanne enhver idé og ethvert koncept til et æstetisk og arkitektonisk vartegn.

Mulige specifikationer

Alder:
4+
Maks. faldhøjde:
279 cm
Samlet højde:
891 cm
Faldområde dimensioner:
1530 cm x 1570 cm

Downloads

"Arctic GIANT er den helt rette legeplads for ægte opdagelsesrejsende. Med flere adgangs- og udgangspunkter, der varierer i sværhedsgrad og højde, stimuleres og udfordres børn i skolealderen igen og igen. Plankebroen fører dig fra det arktiske landskab til polarforskningsstationen, hvor jagten på fossiler, værdigulde mineraler eller ædelmetaller kan begynde."

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team