FARM GIANT

Farm Giant pirrer interessen og lægger op til dramatisk leg og social interaktion for børn fra to år. Flere fysiske legeaktiviteter stimulerer og udvikler børnenes motoriske evner og deres styrke. I stalden er der både en kylling, hø, en høtyv, og de interaktive legepaneler opfordrer til social leg og logisk tænkning. Traktorens styrhus har en række taktile elementer, der understøtter dramatiske lege- og sprogfærdigheder. Med flere adgangsområder, en spændende rutsjebane og de forskellige platforme, er der mange ruter man kan tage når man leger på traktoren.

Jeg vil gerne lære mere

Produktnummer: KDSM_FARM_GIANT_EN

Produkttype: GIANTS Konceptløsninger

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Side drawing
Plan drawing
Produkt picture CAD1
COM_REDSHOPB_FILE_FARM

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent