JUNGLE GIANT

Kig ud under vandfaldet, løb fra tigeren eller klatr til trætoppene. For ethvert barn er junglen et spændende eventyr. At lege netop her vil inspirere til dramatisk leg, kommunikation og fysisk aktivitet. Man kan rutsje hurtigt ned ad den lige rutsjebane. Den snoede rutsjebane stimulerer til fornemmelsen af rummet omkring barnet, fart, og afstand. Blade, grene og blomster på taget og stolperne gør jungletårnet til et farvet og storslået syn for børn og voksne.

Jeg vil gerne lære mere

Produktnummer: KDSM_JUNGLE_GIANT_EN

Produkttype: GIANTS Konceptløsninger

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Side drawing
Plan drawing
Produkt picture CAD1
COM_REDSHOPB_FILE_JUNGLE

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent