MINSHAN MOUNTAINS GIANT

Huset med sine levende røde farver og lyserøde kirsebærblomster står i smuk kontrast til den grønne og frodige natur. Med flere adgangsmuligheder og flere udgange, der varierer i højde og sværhedsgrad, vil Minshan Mountains Giant udfordre og inspirere børn gennem leg. Ligesom pandaerne, der hænger rundt i træerne, kan børnene også slappe af og hænge ud rundt omkring i strukturen. Alt imens de udvikler logisk tænkning og sociale færdigheder gennem kognitive legeaktiviteter. Kranen og lanternerne er blot nogle af de elementer, som børnene vil forsøge at udforske, før de balancerer over plankebroen, suser ned ad rutsjestængerne eller klatrer op i tårnets net.

Jeg vil gerne lære mere

Produktnummer: KDSM_MINSHAN_MOUNTAINS_GIANT_EN

Produkttype: GIANTS Konceptløsninger

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Side drawing
Plan drawing
Produkt picture CAD1
COM_REDSHOPB_FILE_CHINA

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent