PIONEER GIANT

Pioneer Giant er en spændende kombination af fysisk aktivitet med høj intensitet og dramatisk leg. Forskellige ruter ind og ud af strukturen ændrer sig i højde og variation, og fungerer som et fantastisk sted at lege fangeleg. Oplev det ikoniske landskab i det vilde vesten, grav efter guld i minen eller leg sheriff i Pioneer Village. Med flere afslapningsområder er der også god plads til social interaktion og et hvil.

Jeg vil gerne lære mere

Produktnummer: KDSM_PIONEER_GIANT_EN

Produkttype: GIANTS Konceptløsninger

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Side drawing
Plan drawing
Produkt picture CAD1
COM_REDSHOPB_FILE_PIONEER

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent