SPACE GIANT

Space GIANT står som et monument med en højde på mere end ni meter. Illustrationerne på panelerne giver følelsen af at skulle udforske rummet, finde planeter eller kontrollere rumskibet. Det indvendige klatresystem udvikler ikke kun børnenes motoriske færdigheder, men understøtter også social interaktion og det at skiftes, på grund af de mange måder at komme af og på rebene. Interaktive legepaneler og områder til afslapning på jordniveau giver tilsammen et større afslapningsområde og passer godt ind i legen hvor raketmotorerne skal efterses og repareres.

Jeg vil gerne lære mere

Produktnummer: KDSM_SPACE_GIANT_EN

Produkttype: GIANTS Konceptløsninger

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Side drawing
Plan drawing
Produkt picture CAD1
COM_REDSHOPB_FILE_SPACE

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent