FunPoint, Climber

FunPoint, Climber

Det gennemsigtige og attraktive design vil tiltrække masser af børn. Med de mange varierende og sensoriske legeaktiviteter er børn beskæftiget i meget lang tid, hvor de har travlt med at udforske. Her finder børn både skrånede legeudfordringer og stålstænger til klatring, der styker børns krydskoordinering og muskler på flere forskellige måder. Børn får brugt hele deres kroppe som de bevæger sig igennem strukturen. Den øverste platform lavet af membran stimulerer børns taktile sans. Børn kan hurtit komme ned til jorden igen med en tur ned ad den spændende brandmandsstang. På jorden finder børn hængekøje og musikpanel. Musikpanelet til xylofonmusik tiltrækker børn til sensorisk aktivitet med lyd og tonalitet. Her kan børn lege fra begge sider af panelet og samarbejde. Dette træner deres evne til at kunne samarbejde og tage skift, der understøtter den social-emotionelle udvikling.


PCT803-CUSTOM

FUNPOINT, CLIMBER

IN-GROUND

PCT803-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCT803
Aldersgruppe: 
6+
Dimensioner LxBxH: 
469 x 361 x 309 cm
Brugergruppe: 
6 - 12
Antal brugere: 
12

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Sway
Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Reb & net: 
10 år
Rustfri stålkomponenter: 
Livstid
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
206.00 cm
Faldområde:
34.90 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.