Urban Giant L Base med tårn

WOW! The Giant Stors høje klatre-balance-rutsje-mødestedselementer tiltrækker børn i høj grad! Giant har en unik variation in hurtige rutsjebaner og glideture, blide gyngeoplevelser og sidst med ikke mindst udfordrende klatrefaciliteter. Alt dette finder sted i en gennemsigtig tårn, hvilket er med at fremme interaktion og øger spændingen. De mange elementer garantere intens leg igen og igen. De åbne og lukkede rutsjebaner, brandmandsstangen og banister barerne tilbyder hver der lynhurtige tur. De skaber utroligt meget god leg og stimulerer de sociale og emotionelle evner, såsom selvkontrol og empati. Balancebroen og de mange klatreaktiviteter tilføjer også spænding til det åbne tårn. Det stimulere de motoriske færdigheder og balancesansen - ting som er utroligt vigtige til at manøvre trafikken. I grundplanen findes gyngende hængekøjer, som kan danne rammen for sociale aktiviteter. Det tilføjer et aktivt afslapningssted til at lave venner mens man leger. 


Vælg Variant

PCT2101-CUSTOM

Stor Giant, Base Urban m. tårn

m. plastik tunnelrutsjebane

PCT210101-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCT2101

Produkttype: GIANTS

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent