Giant Stor & sidetårn

WOW! Giant Stors høje klatre-balance-rutsje-møde-elementer tiltrækker børn enormt. Kæmpen har en unik række hurtige gliden og rutsjen, blid gyngen og ikke mindst udfordrende klatreaktiviteter. Alle disse er i et gennemsigtigt tårn, der fremmer spænding og social interaktion. Dette sikrer intens leg igen og igen. Den åbne og lukkede rutschebane, brandmandsstangen og bannisterbarerne tilbyder hver deres hurtige tur. Det er enormt sjovt, og det stimulerer de sociale og følelsesmæssige færdigheder som selvregulering og empati. Balancebroen og de mange klatreaktiviteter tilføjer også spændingen til de åbne tårne. Dette stimulerer de motoriske færdigheder og sanserne for balance og rum, der er nyttige i f.eks. at begå sig på gaden og i trafikken. I grundplanen er der plads til socialt samvær i de svingende hængekøjer. Dette tilføjer et aktivt hvilepunkt for at få venner i leg.


Vælg Variant

PCT2102-CUSTOM

Stor Giant, Urban m. tårn

m. plastik tunnelrutsjebane

PCT210201-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCT2102

Produkttype: GIANTS

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent