Urban Giant L+XL med tårn

WOW! Urban Giant Stor + Gigantisk er et fantastisk legelandskab med skyhøje kravleture og rytshebaner, enormt spændende. Den unikke række hurtige rutsjen og tumlen, blide gyngen og syngen og ikke mindst vilde stigninger tiltrækker intens leg, igen og igen. De gennemsigtige tårne bugter af klatring indeni, hvilket udvikler børnenes muskler og koordination med stejle trin og åbne reb. De åbne og lukkede rutshebaner og glidebaner tilbyder hver deres hurtige tur. Dette er utrolig sjovt. Det stimulerer sociale følelsesmæssige færdigheder som selvkontrol, risikohåndtering og empati. Balancebroerne og klatrevæggene tilføjer spændingen i det fri. De stimulerer sanserne for balance og rum. Det betyder noget for børns evne til at styre gader sikkert. Forskellige steder til gyngen, talerør og kryds & bolle skaber et grundplan, der tilføjer muligheder for at slappe af og få venner i leg.

 


Vælg Variant

PCT3101-CUSTOM

Gigantisk Giant, Urban m. stort tårn

m. plastik tunnelrutsjebane

PCT310101-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCT3101

Produkttype: GIANTS

Produktgruppe: Legestrukturer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent