ICON™ - Digital legeplads


Digital leg flytter udenfor på legepladsen

ICON™ er KOMPANs mest avancerede legeplads og fremtiden inden for legepladser i hele verden. ICON kombinerer spændende, digitale spil og sund udendørsleg, og giver dermed børn og teenagere det bedste fra begge verdener. ICON får børn og unge til at lege med en energi og et engagement, som aldrig tidligere er oplevet på en legeplads. De interaktive legeredskaber med indbyggede digitale spil appellerer i høj grad til børn og unge. ICON giver dem en unik ramme til at konkurrere, være fysisk aktive og være sammen med kammeraterne.

Idéen med ICON™ er at flytte spændingen ved digitale spil udenfor og give børnene en sundere og mere afvekslende hverdag. Der er utroligt mange sundhedsmæssige, læringsmæssige og sociale fordele ved udendørs legepladser. Hvis du kombinerer disse fordele med børnenes forkærlighed for digitale spil, så har du det perfekte udstyr til din udendørs legeplads.

Alle Produkter

Nova

ICON1002

Rocky

ICON1003

Space

ICON1012

Swirl

ICON1014

Og idéen med at bringe teknologien med ud på legepladsen er mere end bare for sjov. For når legepladser konstrueres til at fremme børns udvikling, kan de væsentligt forbedre børns sundhed, læring og sociale interaktion. Faktisk ser KOMPAN leg som intet mindre end grundlaget for et bedre liv.