Moments legestrukturer


KOMPAN MOMENTSer fleksible legepladsredskaber i højeste kvalitet udviklet til småbørn, børnehavebørn og skolebørn. Der ligger over 45 års engagement i leg bag legeredskaberne i MOMENTS™. Her er kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn i denne aldersgruppe har brug for. Det klassiske kombinationssystem muliggør en lang række aktiviteter såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Du skal bare håndplukke dem, når du vælger din legeplads. MOMENTSTM tilbyder fleksible løsninger med stor legeværdi, der er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til småbørn, børnehavebørn og skolebørn.


MOMENTS sortiment til småbørn og børnehavebørn er udstyret med en lang række læringspaneler, der stimulerer barnets fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. De forhøjede legehuse gør det endnu sjovere for de yngste, og når de er hævet over jorden, træner de deres rumfornemmelse. De store platforme på konstruktionerne giver børnene mulighed for at lege sammen og samtidig udvikle deres sociale færdigheder.

MOMENTS™ sortiment til børn i skolealderen er designet til at sikre aldersrelevant leg for børn i denne aldersgruppe. Mange af de fysiske aktiviteter og legepaneler er udviklet i tæt samarbejde med KOMPAN Play Institute. Sortimentet indeholder et antal standardprodukter i forskellige størrelser, heriblandt det udfordrende Mega Etagetårne med både klatrenet, gynger og rutsjebaner. Nogle af produkterne er tilmed designet til at være tilgængelige for børn med handicap, så de kan deltage i leg med andre børn på legepladsen.

Så uanset om du ønsker en legeplads, der passer ind i naturlige omgivelser, eller som skiller sig ud, så har du med MOMENTSTM mulighed for at sammensætte en legeløsning, der afspejler dine idéer. Vælg mellem en lang række legeaktiviteter og materialer, og se din vision blive til virkelighed.