MOMENTS™ Børnehavebørn


Legestrukturer til småbørn og børnehaven

MOMENTSTM Børnehaver er et legeunivers med enten et klassisk, urbant eller naturligt udtryk, der understøtter alle faser af et barns læring og udvikling. Serien består af et hav af kombinationsmuligheder, og det er derfor muligt at designe sin egen legepladsløsning med klatrenet, legetårn, rutsjebane og meget mere.  Det er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til børnehavebørn. Det er udstyret med en række læringspaneler, der stimulerer børnenes fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for bevægelse og udfordringer, der gerne skulle inspirere til leg og sætte fantasien i gang. Netop hvad børnehavebørn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. 


Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Dermed kan du få netop de legeredskaber, der passer perfekt til dine brugeres behov. Spændingen ved de forhøjede legehuse gør det endnu sjovere for de yngste. Når de er hævet over jorden, træner de deres rumfornemmelse. De store platforme på konstruktionerne giver børnene mulighed for at lege sammen og samtidig udvikle deres sociale færdigheder. Vores legetårne er også et aktiv på enhver legeplads, og de kan også være et frisk pust på legepladsen.

MOMENTS™ Børnehaver giver dig mulighed for at designe din egen løsning, der passer til dine behov for legeværdi, materialer, farver og legepaneler. Vælg mellem en lang række legeaktiviteter og materialer, og se din vision blive til virkelighed.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.