Fysisk dobbelt legetårn

Det sjove dobbelt legetårn byder på masser af fysisk leg. Her er der masser af muligheder for fantastiske og klassiske lege, der vil motivere børn til at lege der igen og igen. Det store klatrenet er en fantastisk legeaktivitet, der træner krydskoordinering såvel som den sociale interaktion. Der er mange klatremuligheder: de robuste stålstænger giver hurtig adgang til de to tårne. Den skrå klatrevæg tilbyder varieret klatring, der udfordrer barnets musklerne i arme og ben, samt koordination. Der er også flere måder at komme ned på i fart: der er brandmandsstangen og rutsjebanen. Når der rutsjes kilder det ikke kun i maven, det træner også kernemusklerne. Brandmandensstangen byder på masser af spænding for dem der tør, hvor rumlig bevidsthed trænes og knogletæthed styrkes, når man glider ned i fuld fart. Platformene og området under platformene kan fungere som mødesteder for alle.


Vælg Variant

PCM200103-CUSTOM

Fysisk dobbelttårn m. net og plastrutsjebane

Rød, m. stålstolper, overflademont.

PCM200103-0010

Fysisk dobbelttårn m. net og plastrutsjebane

Rød, m. stålstolper

PCM200103-0610

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM200103

Produkttype: MOMENTS™ Børnehavebørn

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent