Tårn med rampe

Tårn med rampe

Dette legetårn sammen med sin rampe har et åbent design, som kan opdeles i fire områder, der inviterer alle børn uanset evner til at lege med. Takket være det store udvalg af legeudfordringer, vil børn komme igen og igen. Rampen tager barnet hen til en række tiltalende taktile aktiviteter: raslende lydkugler, lodret og vandret roterende elementer, samt en panel med kryds og bolle som kan bruges både udvendigt og indvendigt. Disse indbyder til social interaktion på kryds og tværs. Det hele stimulerer børns logiske tænkning og de sproglige færdigheder. Klatrevæggen træner krydskoordineringen, der er vigtige for ens læsefærdigheder. Rutsjebanen er sjov samtidig med den hjælper børn i at prøve grænseoverskridende ting. Den sidste del af redskabet er lige så fascinerende: de to hængekøjer indbyder til parallelleg, hvor småbørn kan træne deres sociale færdigheder. Det store musikpanel giver lyd og tonalitet, der understøtter logisk tænkning og kreativitet.


PCM103010-CUSTOM

Legetårn med rampe

PCM103010-0610

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM103010
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
692 x 627 x 140 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
30

Balance
Climb
Slide
Sway
Socialize
Rules play
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
52.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.