Fire tårne med net & bro

Med sine fire tårne bliver der skabt en lukket kreds i denne struktur, som gør det mulig for børn at opholde sig på de hævede platforme i længere perioder af gangen. Talerørene består af to blomsterformede åbninger som børn kan tale ind i og hører lyd gennem. Strukturen indeholder også en række aktivitetspaneler, så som en kugleramme, en butiksdisk med transportbånd, et blomsterpanel med roterende blomster og to port vinduer i børnehøjde, som lægger op til social interaktion med andre børn.

PCM400500-CUSTOM

Firdobbelt tårn m. net og stålrutsjebane

Lime, m. stålstolper

PCM400500-0602

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM4005

Produkttype: MOMENTS™ Mini småbørn og førskolebørn

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent