Legehus med udvendig disk

Legehus med udvendig disk

Dette aktivitetsfyldte legehus med plads til temalege tiltrækker småbørn igen og igen. Der er flere funktioner, der giver huset masser af legeværdi; Husets højde er perfekt til småbørn, og blomstervinduet sørger for lidt mere gennemsigtighed. Her kan man se hvad der sker på den anden side og så kan børn også lege sammen, selvom de står på hver deres side af huset. Butiksdisken har et transportbånd lavet af små hjul, hvilket giver en fantastisk taktil fornemmelse. Kørepanelet har et rat, der skaber dramatisk leg, mens ”kravle-igennem” panelet med flapper opfordrer børnene til at kravle og udforske legehuset.. Disse sensoriske elementer stimulerer den tværmodale opfattelse, hvilket er vigtigt for ens læsefærdigheder. Ligeledes understøtter disse ting også bevidstheden om krydskoordingering, som er vigtig for småbørns fysiske og kognitive udvikling.


PCM001700-CUSTOM

Legehus m. balkon

Lime, m. stålstolper

PCM001700-0602

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM0017
Aldersgruppe: 
6m+
Dimensioner LxBxH: 
153 x 151 x 186 cm
Brugergruppe: 
1 - 6
Antal brugere: 
6

Crawl
Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Faldområde:
15.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.