Legetårn med klatrestang

Legetårn med klatrestang

Legetårnet med sin klatrestang tiltrækker masser af småbørn. Børn elsker at klatre og rutsje, der gør at de kommer igen og igen. De varieret klatreaktiviteter træner krydskoordinationen, der er vigtig for den tværmodale opfattelse og for ens læseevne. På platformen er den taktile panel med kuglerammen super god til kognitiv leg, hvor man kan tælle og bruge den som en del i legen for at holde styr på ens score. Panelet er placeret således at man kan lege med det både udvendigt og indvendigt, der giver mulighed for social interaktion mellem dem der står på hver deres side af panelet og leger med det. En rutsjetur på rutsjebanen kilder i maven, der gør det til en fantastisk legeoplevelse, samtidig med turen træner et barns balancesans som er fundamental for de motoriske færdigheder. På jorden under platformen er der plads til at mødes og socialisere sig, eller tage en pause på den hyggelig bænk. Dette stimulerer evnen til at dele og skabe venskaber, som er vigtig når et barns sociale-emotionale færdigheder skal opbygges.


PCM101600-CUSTOM

Legetårn med klatrestang

Lime, m. stålstolper

PCM101600-0602

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM1016
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
361 x 138 x 200 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
13

Balance
Climb
Hang in arms
Slide
Socialize
Rules play
Sensory
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
22.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.