To legetårne med bro

To legetårne med bro

Disse to tårne har masser af fantastiske legeaktiviteter for småbørn, som får dem til at vende tilbage for at lege der igen og igen. Trappens trin er rummelig nok til, at to børn kan passere hinanden. Denne rummelige plads er super god til at flere børn samtidig kan bevæge sig rundt på de forskellige aktiviteter såsom broen, rutsjebanen og trappen gentagne gange, da de netop er favoritaktiviteterne ved dette redskab. Gå eller kravle op ad trappen træner krydskoordinering, som er vigtigt for den tværmodale opfattelse og læsefærdigheder. Broen er fantastisk træning til børns balance, der stimulerer hele barnets vestibulære system, der er grundlæggende for alle de motoriske færdigheder, og evnen til at bevæge kroppen rundt i forskellige omgivelser. En tur ned af rutsjebanen kilder i maven, hvilket stimulerer barnets balancesans.


PCM200500-CUSTOM

Dobbelttårn m. bro

Rød m. træstolper

PCM200500-0601

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM2005
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
327 x 255 x 216 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
13

Balance
Climb
Hang in arms
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
25.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.