To legetårne med klatrenet

To legetårne med klatrenet

Disse to fantastiske legetårne vil tiltrække masser af børn til fysisk og udfordrende leg. Netbroen og klatrenettet er en fantastisk udfordring for børnene der prøver at komme op i tårnene, som træner deres muskler og krydskoordinering. Disse færdigheder er vigtige for sundhed og velvære såvel som for deres tænkning og læring. For eksempel ved at hele kroppen til at klatre stimuleres begge hjernehalvdele, som er vigtigt for deres læring, specielt for deres evne til at læse. Netbroen er spændende og udfordrende, der tilskynder børn til leg. En tur ned af rutsjebanen eller brandmandsstangen er ikke kun sjovt, det understøtter også børns kropsholdning og balance, som er vigtige færdigheder for børn! Legepanelerne under strukturen tilføjer to ekstra legeområder, der gør det muligt for at børn kan tilføje kognitive og sociale elementer til deres leg. Skrivebordet kan bruges som et mødested, hvor børn socialiserer sig i deres kreative leg.


PCM201200-CUSTOM

To tårne med klatrenet

RED COLOR & WOOD POSTS

PCM201200-0601

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM2012
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
379 x 446 x 306 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
28

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Sway
Socialize
Rules play
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
37.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.