MOMENTS™ Skolealder


Aldersvarende legestrukturer & legepladser til skolebørn

MOMENTS Skoler er en serie af enestående legeredskaber til børn i skolealderen, der er med til at understøtte børns læring og udvikling. MOMENTS™ sortiment til børn i skolealderen er designet til at sikre aldersrelevant leg for børn i skolealderen. Mange af de fysiske aktiviteter og legepaneler er udviklet i tæt samarbejde med KOMPAN Play Institute. Sortimentet indeholder et antal standardprodukter i forskellige størrelser, heriblandt udfordrende Mega Etagetårne med både klatrenet, gynger og rutsjebaner. Nogle af produkterne er tilmed designet til at være tilgængelige for børn med handicap, så de kan deltage i leg med andre børn på legepladsen.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for bevægelse og udfordringer, der gerne skulle inspirere til leg og sætte fantasien i gang. Netop hvad skolebørn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. 


Skolegården vil i endnu højere grad blive et sted med mulighed for personlig udvikling, samarbejde og lidt sund konkurrence, der giver alle et ekstra stort smil på læberne.

MOMENTS™ Skoler består af et hav af kombinationsmuligheder, og det er derfor muligt at designe sin egen legepladsløsning med klatrenet, legetårn, rutsjebane og meget mere, der passer til dine behov for legeværdi, materialer og farver.  Det er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til skolebørn. 

Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Vælg mellem en lang række legeaktiviteter og materialer, og se din vision blive til virkelighed.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.