Basic legetårn med brandmandsstang

Basic legetårn med brandmandsstang

Legetårnet med sin brandmandensstang sørger for spænding, der vil inspirere børn til aktiv leg. Børn vil klatre op til toppen for at kunne rutsje eller glide ned igen. Stigen op til tårnet er en fantastisk udfordring til at styrke børns muskler, og hjælpe med at udvikle deres krydskoordinationsevner. Dette forbedrer børns evner til at bruge begge hjernehalvdele, der gør læsning og tænkning muligt. På platformen er der en balkon, som er perfekt til at holde udkig over leepladsen, samtidig med den tilføjer en følelse af højde. Det er utroligt spændende at rutsje og glide ned af brandmandsstangen. De understøtter også kropsholdning og balance, som er vigtige færdigheder for børns evne til at for eksempel sidde stille og koncentrere sig. De er også grundlæggende for andre fysiske færdigheder, og så er de også med til at styrke et barns selvtillid til egen krop. Brandmandensstangen tiltrækker virkelig alle de vilde vovehalse. Glide hurtigt ned er ikke kun sjovt, det stimulerer også følelsen af egne bevægelser og den rumlige bevidsthed.


PCM110401-CUSTOM

Basic legetårn m. tag og rutsjebane

overflademont.

PCM110401-0001

Basic legetårn m. tag og rutsjebane

PCM110401-0002

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM110401
Aldersgruppe: 
4+
Dimensioner LxBxH: 
87 x 364 x 380 cm
Brugergruppe: 
4 - 10
Antal brugere: 
4

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Socialize
Sensory

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
206.00 cm
Faldområde:
23.60 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.