Firedobbelt tårn med horisontal ribbe

Det firedobbelte legetårns univers er en magnet for børn, der vil klatre, balancere og tumle. Variationen i legemulighederne gør strukturen til et tilflugtssted for ældre børn. Det transparente design gør det muligt at se alle de andre børn lege, og det stimulerer den sociale interaktion og positive konkurrence, der får legen til at vare længere. Jo længere tid børn leger, jo flere nye lege finder de på. Det kan være ”jorden er giftig”, der giver børn mulighed for at udvikle sine fysiske kompetencer og sociale færdigheder. De forskellige netstrukturer og balanceudfordringer udvikler børns smidighed, balance og krydskoordination, samtidig med at det giver børnene mulighed for at lege sammen i grupper. Der er forskellige måder at komme op i tårnet på blandt andet trappetrin og en skrå klatrevæg, der gør det muligt for børn i forskellige aldersgrupper og med forskellige færdigheder at benytte sig af.


PCM410403-CUSTOM

4 tårns anlæg m. stålstolper - lime/blå

m. plastrutsjebane, overflademonteret

PCM410403-0002

4 tårns anlæg m. stål stolper - lime/blå

m. plastrutsjebane

PCM410403-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM410403

Produkttype: MOMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent