Fysisk Fire tårne med gelændre og stålbane

Denne firedobbelte tårnstruktur skaber et sjovt miljø, der inspirerer til leg, opfordrer til bevægelse og opstiller udfordringer, som børn i denne aldersgruppe elsker. Børn i skolealderen er glade for varieret, fysisk og udfordrende leg, og derfor er de tiltrukket af denne struktur. I det afskærmede legeområde på flere niveauer er der mulighed for balance-, klatre- og rutsjeaktiviteter. En hel verden af social interaktion foregår i hængekøjer, når der løses puslespil, eller leges med timeglas med timer i jordhøjde. Variationen i aktiviteterne får børnene til at lege i lang tid, og de kommer tilbage for at lege igen og igen.  Bortset fra at være sjov for masser af børn træner denne legestruktur muskler i arme, ben og core, når børnene klatrer og hænger i knæene fra nettet. De grovmotoriske færdigheder stimuleres, når børn klatrer, balancerer og glider på tårne, broer og nettet. 


PCM410103-CUSTOM

4 TOWER WITH 2 ROOFS

PCM410103-0002

4 tårns anlæg stål-lime

PCM410103-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM410103

Produkttype: MOMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent