Fysisk legetårn med armgang

Fysisk legetårn med armgang

WOW - dette legetårn med en lang række legeaktiviteter vil tiltrække masser af børn til sjov og udfordrende leg. De mange udfordringer og spændende legeaktiviteter vil beskæftige børn i meget lang tid. De forskellige klatreaktiviteter placeret rundt omkring sørger for, at man både får klatret skråt, gennem huller, op og over. Dette sikrer en varieret træning af de store muskelgrupper. Derudover træner det også børns bevidsthed og krydskoordinering. Dette er vigtige motoriske færdigheder, der hjælper med at styrke børns evne til at læse. Det understøtter også tilliden til at styre egen krop sikkert rundt i forskellige omgivelser, for eksempel i trafikken. For de mere vilde der søger noget mere spænding er der også brandmandsstanen. Stigen med armgang træner børns overkroppe og ryg, som er rigtig godt for stillesiddende børn. Under platformen finder børn en bænk og en detaljeret legeplanel med en tidsmåling, der er det optimale sted for at mødes, socialt samvær og træne i at tage skift.

 


PCM112303-CUSTOM

Fysisk legetårn m. armgang, net og brandmandsstang

overflademont.

PCM112303-0001

Fysisk legetårn m. armgang, net og brandmandsstang

PCM112303-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM112303
Aldersgruppe: 
6+
Dimensioner LxBxH: 
490 x 410 x 382 cm
Brugergruppe: 
6 - 12
Antal brugere: 
18

Climb
Hang in arms
Jump
Pull
Socialize
Sensory

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Reb & net: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
246.00 cm
Faldområde:
48.60 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.