Fysisk Legetårn med svævebane og plastbane

Legetårn med svævebane of rutschebane tilbyder varieret fysisk og social leg for børn i skolealderen med udfordrende samt sociale aktiviteter. At glide gennem luften på et kabel er enormt sjovt for børn i skolealderen, hvilket tiltrækker dem til at prøve igen og igen og lege i længere tid. Hvis svævebanen bliver for krævende, giver et trin op fra platformen barnet adgang til en dejlig buet rutschebane, der tilbyder en spændende tur til jordoverfladen. Denne rutschebane kan også nås via rappellering: en udfordrende og sjov stigning, der kræver fuld koncentration og fokus på koordination, balance og muskler. Under platformen kan man få en pause med en ven, siddende overfor hinanden på de to svingende hængekøjer, eller alternativt lege med det fascinerende timeglas i panelet under platformen.


PCM110803-CUSTOM

Fysisk legetårn m. track rider

overflademont.

PCM110803-0002

Fysisk legetårn m. track rider

PCM110803-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM110803

Produkttype: MOMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent