Fysisk Tredobbelt Tårn med Mega Dæk og Solsejl

Denne aktivitetsmagnet er til intens tumlen og social leg. Med den endeløse plads til socialisering, brede variation af legemuligheder og inkluderende elementer, er Fysisk Tredobbelt Tårn med Mega Dæk og Solsejl motiverende for alle børns leg i timevis. De tre tårne der er forbundet, inviterer til gruppeleg på både det øvre og nedre niveau, hvilket gør strukturen inkluderende for alle børn. Platformene er attraktive destinationer, som kan tilgås ved den ’tilgængelige trappe’, gyngende forbindelser og klatrenettet. De varierede måder at komme ned er en kilde til spænding og sjov. Wacklebroen er holdaktivitet som stimulerer balance og social leg. Legevariationen sætter flueben ved agility, balance og koordination, som er fundamentale egenskaber til f.eks. at navigere trafikken på sikker vis. Den træner coren, benene og armene. De sansende detaljer stimulerer evnen til at tænke. Mødestederne opmuntrer til socialisering. En formel der får børnene til at lege og lege. 


PCM310913-CUSTOM

3 TOWER MEGA DECK WITH SHADING

STEEL LIME HPL SLIDE PP

PCM310913-0002

3 TOWER MEGA DECK WITH SHADING

STEEL LIME HPL SLIDE PP

PCM310913-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM310913

Produkttype: MOMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent