Fysisk Trippeltårn med vaklebro og plastbaner

Legeenheden tilbyder mange niveauer af leg fra det skrå klatrenet op til den nedre platform, hvor barnet kan tage den mave-kildende rutsjebane ned til jorden eller nyde den roterende bevægelse ned af den snoede stang ned til jorden. En alternativ rute er at vove sig ud på vaklebroen ved at bruge sin fulde fysiske koncentration på at balancere over til platformen med trappe. Anden halvdel fører op til det rummelige megatårn, der er perfekt til at lege og socialisere sig i grupper. Herfra kan de vælge deres vej ned til jorden på den buede rutsjebane eller ved at glide ned ad de to gelændere i fuld fart. En alternativ rute op til megatårnplatformen er det buede klatrenet, der vil udfordre børns fysiske og koordinations færdigheder. Under det store tårn er der et dejligt sæde og en vuggende hængekøje, der kan være et mødested for alle.


PCM310903-CUSTOM

Trippeltårn m. vaklebro og rutsjebaner

overflademont.

PCM310903-0002

Trippeltårn m. vaklebro og rutsjebaner

PCM310903-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM310903

Produkttype: MOMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent