Svævebanetårn

Svævebanetårnet er en fantastisk legestruktur, der reagerer på børnenes bevægelse og trang til spænding. Dette er opskriften på legesucces og får børn til at vende tilbage igen og igen. Trænede brugere vil være i stand til at vende deres ben op til øverste bjælke i slutningen af svæveturen og skubbe sig selv helt tilbage til platformen. Dette træner muskler, propriosception og timing, alle vigtige evner inden for sport og liv. For andre brugere vil hoppet i slutningen eller halvvejs træne knogletætheden. Grebet giver dem mulighed for at overlevere turen. Børnene træner deres arm, ben og kernemuskler. De træner i høj grad deres sociale og følelsesmæssige færdigheder, even til at vise hensyn og empati, når de hjælper andre til at lykkes. Spændende, sjov leg, der trænersociale og fysiske livsfærdigheder for skolealderens børn.


PCM110303-CUSTOM

Track rider

overflademont.

PCM110303-0002

Track rider

PCM110303-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM110303

Produkttype: MOMENTS™ Skolealder

Produktgruppe: MOMENTS™ Legesystemer

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent