MOMENTS™ Skolealder


Aldersvarende legestrukturer & legepladser til skolebørn

MOMENTS Skoler er en serie af enestående legeredskaber til børn i skolealderen, der er med til at understøtte børns læring og udvikling. MOMENTS™ sortiment til børn i skolealderen er designet til at sikre aldersrelevant leg for børn i skolealderen. Mange af de fysiske aktiviteter og legepaneler er udviklet i tæt samarbejde med KOMPAN Play Institute. Sortimentet indeholder et antal standardprodukter i forskellige størrelser, heriblandt udfordrende Mega Etagetårne med både klatrenet, gynger og rutsjebaner. Nogle af produkterne er tilmed designet til at være tilgængelige for børn med handicap, så de kan deltage i leg med andre børn på legepladsen.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for bevægelse og udfordringer, der gerne skulle inspirere til leg og sætte fantasien i gang. Netop hvad skolebørn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. 


Alle Produkter

Svævebanetårnet er en fantastisk legestruktur, der reagerer på børnenes bevægelse og trang til spænding. Dette er opskriften på legesucces og får børn til at vende tilbage igen og igen. Trænede brugere vil være i stand til at vende deres ben op til øverste bjælke i slutningen af svæveturen og

...
Detaljer

Dette enkle legetårn, med tag, indeholder både brandmandsstang og rutsjebane. Man kommer op på platformen ved at bruge stigen.
Detaljer

At klatre og rutsje er muligvis nogle af favoritaktiviteterne for børn i folkeskolealderen. Dette tårn indeholder lige præcis disse aktiviteter. Man ankommer til tårnet via klatrenettet eller klatrevæggen. Oppe fra platformen i tårnet kan man skue ud over området eller rutsje ned igen. Udover at

...
Detaljer

Kombinationen af at klatre, gynge og rutsje er underholdende aktiviteter for børn i folkeskolealderen. Dette tårn indeholder lige præcis disse aktiviteter. Man ankommer til platformen i tårnet via det skrå klatrenet. Herfra kan man skue ud over området eller rutsje ned igen og tage sig en gyngetur.
Detaljer

Dette legetårn indeholder de klassiske legeelementer: Gynger og rutsjebanen. Man ankommer til tårnet via klatrestængerne eller stigen. Herfra kan man, udover rutsjebanen, glide ned ad de to gelændere.

Detaljer

Legetårn med svævebane of rutschebane tilbyder varieret fysisk og social leg for børn i skolealderen med udfordrende samt sociale aktiviteter. At glide gennem luften på et kabel er enormt sjovt for børn i skolealderen, hvilket tiltrækker dem til at prøve igen og igen og lege i længere tid. Hvis

...
Detaljer

Dette megatårn er en fantastisk legeenhed. Det indeholder platforme i forskellige højder, hvor man kan klatre og rutsje i timevis. Man kommer op på den laveste platform ved at bruge den skrå klatrevæg. Herfra kan man tage den lille rutsjebane ned igen, eller man kan klatre til et lidt højere

...
Detaljer

Rutsjebanen er en klassiker på legepladsen. Man får adgang til tårnet ved at klatre op ad stigen, hvorfra man kan rutsje ned igen.
Detaljer

Rutsjebanen og gyngen er to klassikere på legepladsen. Man får adgang til tårnet ved at klatre op ad klatrevæggen, og herfra kan man rutsje ned igen. Man kan også tage sig en dejlig gyngetur.
Detaljer

Dette kompakte legetårn tilbyder forskellige klatre- og rutsjeudfordringer. Man kommer op på den lave platformen ved at bruge klatrevæggen. Herfra kan man rutsje ned ad rutsjebanen. Man kommer op på den høje platform ved at bruge stigen, hvorfra man kan rutsje ned ad de to gelændere. Rummet under...
Detaljer


Denne legeenhed udfordrer børnenes styrke, koordination og balance på en gang. Der er både et armgangsstativ og et klassisk klatrenet, som er forbundet til tårnet. Man kan også tilgå tårnet via den skrå klatrevæg og herfra suse ned ad brandmandsstangen.

Detaljer

Dette legetårn indeholder en række sjove og varierede aktiviteter. Man kommer op i tårnet ved at bruge trappen eller klatrenettet. Herfra kan man rutsje ned igen. Under platformen kan man lege med sine venner ved det lille bord.
Detaljer

At klatre, kravle og rutsje er muligvis favoritaktiviteterne for børn i folkeskolealderen. Dette dobbelttårn indeholder alle disse aktiviteter. Man ankommer til det første tårn ved at bruge stigen, hvorfra man kan glide ned af brandmandsstangen. Man kan også kravle og klatre videre på rebbroen...
Detaljer

Denne legeenhed tilbyder varieret leg og udfordringer til alle børn i folkeskolealderen. Man kommer op på platformene ved at bruge det store klatrenet, stigen eller det bugede klatrenet. Fra platformene kan man skue ud over området og herefter tage enten rutsjebanen eller brandmandsstangen ned igen.

Detaljer

Dette dobbelttårn indeholder varierende klatre- og rutsjeaktiviteter. Man kommer op på den høje platform ved at bruge rebstigen, hvorfor man kan skue ud over området, rutsje ned ad gelænderne eller krydse plankebroen. Den anden platform kan tilgås via en klatrevæg og herefter kan man tage

...
Detaljer

Denne legeenhed tilbyder varieret leg og udfordringer til alle børn i folkeskolealderen. Man kommer op på platformene ved at bruge klatrevæggen eller stigerne. Man kan komme ned igen ved at bruge gelænderne eller rutsjebanen. De to platforme er forbundet af en rebbro.
Detaljer

Dette dobbelte etagetårn tilbyder utallige klatre, kravle og rutsjeaktiviteter. Det ene tårn indeholder en mindre rutsjebane, et buet klatrenet og to gelændere man kan rutsje ned ad. Det andet tårn indeholder en skrå og en lodret klatrevæg samt en stor rutsjebane. De to tårne er forbundet af en

...
Detaljer


Skolegården vil i endnu højere grad blive et sted med mulighed for personlig udvikling, samarbejde og lidt sund konkurrence, der giver alle et ekstra stort smil på læberne.

MOMENTS™ Skoler består af et hav af kombinationsmuligheder, og det er derfor muligt at designe sin egen legepladsløsning med klatrenet, legetårn, rutsjebane og meget mere, der passer til dine behov for legeværdi, materialer og farver.  Det er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til skolebørn. 

Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Vælg mellem en lang række legeaktiviteter og materialer, og se din vision blive til virkelighed.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent