Lade

Lade

Laden tiltrækker alle de små børn til drammatisk, sjov og fysisk leg med dens gårdstemaer. De mange ​​manipulerende og sjove fysiske aktiviteter understøtter flere dramatiske legscenarier. De attraktive legeaktiviteter varierer med klatring, kravle, svinge, og rutsje der sikrer masser af fysisk aktivitet, der træner vigtige motoriske færdigheder og store muskelgrupper. Det skrå net og trappen giver sjov og sikker adgang til Laden. Dette træner børns krydskoordinering, som styrker deres selvtillid til egen krop og så stimulerer det også deres tværmodale opfattelse, der er vigtigt for børns læseevne. Når børn vil ned igen til jorden kan de vælge mellemn rutsjebanen og dobbelt rutsjebanen. Og på jordoverfladen, omkring og under platformen, er der et dejligt skrivebord og en hængekøje. De attraktive samlingspunkter understøtter børns social-emotionelle færdigheder. Dramatisk leg er den foretrukne legetype for små børn, og med Ladens mange historiefortællinger såsom hus og gård, vil børn lege igen og igen.


Farvemuligheder:

PCM514-CUSTOM

Lade, rød, m. stålstolper og plastrutsjebane

PCM514-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM514
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
477 x 411 x 338 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
17

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Sway
Socialize
Rules play
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Udhulede PE-dele : 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
36.40 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.