Traktor

Traktor

Traktoren vil virkelig tiltrække mange små børn til masser af dramatisk, sjov og fysisk leg. De attraktive legeaktiviteter varierer med klatring, kravle, og rutsje der sikrer masser af fysisk aktivitet, der træner vigtige motoriske færdigheder og store muskelgrupper. På platformen finder børn gear, et rat og sidespejle, er virkelig kan sætte gang i temaleg. Børn kan både klatre op og kravler igennem huller, der opmuntrer børn til fysisk aktivitet. Dette træner brøns krydskoordinering,som styrker deres selvtillid til egen krop og så stimulerer det også deres tværmodale opfattelse. Dette bidrager til børns dramatiske leg, som er den foretrukne legemåde for små børn. Dette hjælper børn til at forstå verden, samtidig med at det træner sproglige færdigheder og kommunikationsevner. Med traktorens mange historiefortællinger inden for landbrug, kørsel og bygning vil børn bare lege igen og igen.


Farvemuligheder:

PCM510-CUSTOM

Traktor, rød, m. stålstolper og plastrutsjebane

PCM510-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM510
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
549 x 297 x 293 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
18

Balance
Climb
Crawl
Slide
Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Udhulede PE-dele : 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
37.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.