MOMENTS™ Slotte


Legeslot til legepladsen skaber et eventyrligt legeunivers 

Tag på eventyr på slottet. Nu kan børn underholdes og udfordres i timevis på KOMPANs temalegepladser med slotte. Serien tager udgangspunkt i større strukturer og indeholder blandt andet legetårne, rutsjebaner, svævebaner og klatrestativer, der er helt centrale elementer for den komplette legeoplevelse.

På et KOMPAN-slot er der plads til alle slags prinser og prinsesser, derfor kan alle tage med på eventyr, der er en konge eller dronning værdig. Der er masser af sjov, historier og skjulte kroge på alle niveauer! Udforsk grotterne, fangekælderen og hulerne under slottet, eller sving dig langs de høje mure for at forsvare slottet mod den onde drage.Børn elsker tema- og rolleleg, hvor de kan udfolde deres kreativitet og fantasi. Børn bliver aldrig trætte af de traditionelle legeaktiviteter som for eksempel at rutsje, gynge og vippe. Legeredskaber med genkendelige temaer for eksempel borge og slotte er gode til at sætte fantasien i gang og hjælper ikke mindst med at udvikle vigtige færdigheder.

Når børnene leger på legeredskaber fra serien, bliver de udsat for alderssvarende fysiske udfordringer, der flytter deres grænser og fremmer deres udvikling. De fysiske udfordringer udvikler børnenes motorik, og dermed gør legeredskaberne børnene mere robuste og giver dem selvtillid til at interagere med venner og udforske verdenen omkring dem. Børnene kan tage en pause fra de sjove lege i de små kroge eller slappe af sammen med deres venner på de sociale mødesteder.

Temaserien med slotte er fantastisk fleksible. KOMPAN har med denne serie skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.