Legeslotte til legepladsen


Kalder alle prinser og prinsesser

Tag på eventyr på slottet. Slottet er et fantastisk legeplads-tema, og er fyldt med eventyrlige muligheder. I det ene øjeblik er man konge eller en dronning, en prinsesse i nød, en ridder i en skinnende rustning, eller en af kongerigets vogter. De mange forskellige KOMPAN-slotte tilbyder eventyrlig og sjov leg på hver deres måde. Slottene tilskynder til dramatisk rolleleg, udforskning og masser af spænding. Børn kan klatre op i tårnet, skjule sig for den farlige drage, eller udforske grotterne og fangekælderen. 


KOMPANs slotte kan justeres og forstørres så det passer til jeres behov. Et enkelt tårn kan vokse sig til en større legeplads med for eksempel Slottets vagttårn og Slottets byport. Det er en perfekt måde at bygge en legeplads i etaper.

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel.

Vores MOMENTS Slot-serie er en invitation til leg, der er med til at udvikle vigtige livsfærdigheder. Kreativ leg styrker børns sproglige og kommunikative evner, samtidig med at det opmuntrer til samarbejde. Når børn leger, indser de under legen, at de skal arbejde sammen for at få mest muligt ud af den. Gennem sjov leg udvikler børn vigtige livsfærdigheder.¨

 

Slot eller skib - hvad skal vi vælge?

Begge muligheder tilbyder børn uendelige legemuligheder. Hvis I er i tvivl, så spørg eventuelt legeeksperterne, nemlig børnene. De er bedst til at bedømme hvad der er mest værdsat. Uanset hvad der er "in", så har slotte og skibe vist sig altid at være populære. Og som ved alle KOMPAN-produkter, er der lang levetid på vores slotte og skibe.

 

Hvor høje er slottes tårne?

Standardtårnet fra KOMPANs MOMENTS Slot-serie er 4,7 m højt. I den nye GIANTS-serie finder man paladset, der er næsten 9 m højt. Begge tilbyder eventyrlig og sjov leg på hver deres måde.

 

Hvordan skaber man den ultimative legeplads?

Sammen med det store udvalg af tematiseret legeredskaber som rutsjebaner og vippedyr kan man designe unikke løsninger med plads til mange børn. 


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.