Fortets Forpost med tag og Svævebane

Temaleg når det er allerbedst! Denne fantastiske struktur med to legetårne og svævebane tilbyder en perlerække af legeaktiviteter både nede på jorden og oppe på platformen. De flytbare og interaktive elementer såsom kanonerne, skattekisten, slotsporten og fængselsvinduet sikrer timevis af kreativ og fantasifuld leg som understøtter børns sociale/følelsesmæssige og kognitiv/kreative udvikling. Derudover er disse taktile aktiviteter med til at understøtte børnenes finmotoriske færdigheder mens de har det sjovt. Andre aktiviteter er med til at støtte børnenes fysiske udvikling, når de f.eks. kravler op af klatrenettet, den skrå klatrevæg, tager rutsjebanen ned eller prøver svævebanen, som giver børnene en unik oplevelse af vægtløshed når de suser gennem luften. 


PCM212400-CUSTOM

Fortets forpost m. tag og track rider

PCM212400-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM2124

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent